Bästa Wilson Golfbag (2024): Bäst i Test

Skriven Av Rikard Hedman  | Uppdaterad: 23 maj 2024

I denna guide testar vi de bästa golfbagarna från Wilson, med recensioner av de bästa alternativen.

Att hitta rätt golfbag är viktigt för alla golfare, oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren spelare. Wilson är ett populärt varumärke som erbjuder ett brett utbud av golfbagar som är både funktionella och prisvärda. Men med så många olika alternativ på marknaden kan det vara överväldigande att välja den bästa golfbagen för dina behov.

Denna guide kommer att utforska de bästa golfbagar från varumärket Wilson, med en översikt över de viktigaste faktorerna att tänka på när du väljer en golfbag. Vi kommer att titta på olika typer av golfbagar, inklusive vagnbagar och bärbagar, samt organisering, material och pris. Oavsett om du är ute efter en golfbag för nybörjare eller en mer avancerad golfbag för erfarna spelare, kommer denna guide att hjälpa dig att hitta rätt Wilson golfbag för dina behov.

De Bästa Wilson Golfbagarna Är:

 1. Bäst i Test Wilson Golfbag: Wilson Staff Exo Dry Bärbag
 2. Näst Bäst i Test Wilson Golfbag: Wilson Staff ProStaff Bärbag
 3. Bästa Wilson Golfbag För Dam: Wilson Staff Eco Bärbag

1. Wilson Staff Exo Dry Bärbag

Bäst i Test Wilson Golfbag

Wilson Staff Exo Dry Bärbag är ett utmärkt val för dem som söker en pålitlig och hållbar bärbag med överlägsen komfort och funktionalitet. Trots några mindre brister och ett högre pris, kommer denna golfbag att förbättra din upplevelse på golfbanan och skydda din utrustning på ett effektivt sätt.

7.6

PRISVÄRD

8.9

KVALITÉ

8.5

VIKT

8.6

PRISVÄRD

Wilson Staff Exo Dry Bärbag är en högkvalitativ golfbag som kombinerar funktionalitet, komfort och hållbarhet. Den väger endast 2,8 kg och har en 5-vägs topp med två avdelare i full längd, vilket gör den lätt att bära och organisera dina klubbor. Dessutom erbjuder de sex fickorna gott om utrymme för alla dina golfnödvändigheter, även om den saknar en lättåtkomlig ficka.

Komforten är enastående tack vare ergonomiskt utformade bärremmar och en vadderad ryggpanel. Den omdesignade stativutlösaren ger ökad stabilitet och vattentätheten skyddar din utrustning från dåligt väder. De tre kuddarna på sidan kan visa tecken på slitage, men det är inte en dealbreaker.

Priset för Wilson Staff Exo Dry Bärbag är högre än för vissa konkurrenter, men med tanke på kvaliteten och funktionaliteten är det en investering som kan vara väl värd det för seriösa golfare. Om du är beredd att investera i en premiumbärbag och värderar kvalitet och funktionalitet, är detta definitivt ett alternativ som bör övervägas.

Färgvalen kan vara begränsade för vissa, men den sofistikerade designen och det breda utbudet av funktioner och tillbehör gör den till en attraktiv golfbag för både nybörjare och erfarna golfare.

Läs vår fullständiga recension av Wilson Staff EXO Dry här.

FÖRDELAR

 • Högkvalitativ konstruktion med bra hållbarhet
 • Mycket fickutrymme
 • Bekväma bärremmar
 • Relativt lätt och smidig att hantera
 • NACKDELAR

 • Dyrare alternativ
 • Saknar en lättåtkomlig ficka
 • 2. Wilson Staff ProStaff Bärbag

  Näst Bäst i Test Wilson Golfbag

  Wilson Staff ProStaff Bärbag är en utmärkt golfbag som är prisvärd och har en bra balans mellan pris och kvalitet. Den har en enkel design, bra organisation med många olika fickor, och skyddar dina klubbor med dess bra vaddering. Även om det inte är lika hög kvalitet som Exo-modellen, kommer det fortfarande att vara ett bra val för de flesta golfare.

  8.2

  PRISVÄRD

  8.5

  KVALITÉ

  8.4

  VIKT

  8.3

  ORGANISATION

  Wilson Staff ProStaff Bärbag är en utmärkt golfbag som hamnade näst bäst i test, och som erbjuder en bra balans mellan pris och kvalitet. Den är prisvärd och har en hög kvalitet vilket gör den till ett bra val för golfare som vill ha en pålitlig och funktionell golfbag.

  En av de största fördelarna med Wilson Staff ProStaff Bärbag är dess enkla design, vilket gör den lätt och smidig att bära runt på golfbanan. Det är en av de lättare golfbärsystemen på marknaden, vilket gör det enkelt att bära runt under hela din golfrunda. Dessutom har den många olika fickor som ger utmärkt organisation och tillräckligt med utrymme för dina golfklubbor och tillbehör.

  Den har även en 5-delad topp med bra vaddering för att skydda dina klubbor. Dessutom står den stadigt på marken med sina antiglidfötter, vilket gör det enkelt att plocka upp och lägga ner dina klubbor utan att bagen välter.

  Tyvärr är det inte riktigt lika hög kvalitet som den tidigare nämnda Exo-modellen, men det är en mindre skillnad i kvalitet och för de flesta golfare kommer Wilson Staff ProStaff Bärbag att vara mer än tillräckligt för deras behov.

  FÖRDELAR

 • Simpel design som är lätt och smidig att bära
 • Bra med olika typer av fickor
 • Står stabilt mot marken med antiglidfötter
 • 5-delad topp med bra vaddering för klubbor
 • NACKDELAR

  • Inte lika hög kvalité som Exo-modellen ovan

  3. Wilson Staff Eco Bärbag

  Bästa Wilson Golfbag För Dam

  Wilson Staff Eco Bärbag är en utmärkt golfbag för damer som söker en lätt, stilren och bekväm design. Det är också prisvärt och har en bra balans mellan pris och kvalitet. Nackdelarna är relativt små och bör inte avskräcka dig från att överväga denna golfbag som ett bra alternativ.

  8.2

  PRISVÄRD

  8.2

  KVALITÉ

  8.6

  VIKT

  8.2

  ORGANISATION

  Wilson Staff Eco Bärbag är en fantastisk golfbag för damer, med en bra balans mellan pris och kvalitet. Den har en lätt och smidig design som gör det enkelt att bära runt på golfbanan, vilket gör den till den lättaste golfbagen på denna lista.

  En av de största fördelarna med Wilson Staff Eco Bärbag är dess stilrena och snygga design i olika färger. Oavsett vilken färg du väljer, kommer du att känna dig snygg och professionell när du bär runt din golfbag. Dessutom är den skapad av återvunnen plast vilket är ett stort plus för miljön.

  Den är också mycket bekväm att bära, vilket är en viktig faktor för en golfbag. Wilson Staff Eco Bärbag har en bra organisation med tillräckligt med fickor för de viktigaste golfutrustningarna. Men om du vill ha mer utrymme, kan det finnas en nackdel eftersom det finns färre fickor än vad som finns i vissa andra golfbärsystem.

  Tyvärr klarar inte Wilson Staff Eco Bärbag regn, så om du planerar att spela i regnigt väder, måste du se till att täcka din golfbag för att skydda din utrustning. Detta kan vara ett stort hinder för vissa golfare, men det är viktigt att notera att detta är ett vanligt problem för många golfbagar på marknaden.

  FÖRDELAR

 • Lätt och smidig att bära runt golfbanan
 • Stilren och snygg design i olika färger
 • Skapat av återvunnen plast, bra för miljön
 • Mycket bekväm att bära
 • NACKDELAR

 • Skulle kunna behöva någon ficka till
 • Klarar inte regn
 • Wilson Golfbag - Köpguide

  När du köper en Wilson golfbag kommer du att upptäcka att det finns många olika typer. För att säkerställa att du fattar rätt beslut bör du vara uppmärksam på följande egenskaper som alla bidrar till den bästa golfbagen från Wilson:

  1. Typ av golfbag: Innan du köper en golfbag från Wilson är det viktigt att bestämma vilken typ av golfbag du behöver. Wilson erbjuder ett brett utbud av olika typer av golfbärsystem, inklusive bärbara, vagn- och ståbärsystem. Fundera på hur ofta och på vilket sätt du spelar golf för att hitta den bästa golfbagen för dina behov.
  2. Storlek: Det är viktigt att välja en golfbag som rymmer all din utrustning. Tänk på hur många klubbor du behöver bära med dig på golfbanan och se till att välja en golfbag som har tillräckligt med plats.
  3. Kvalitet: Kvaliteten på en golfbag från Wilson kan variera beroende på modell och pris. Innan du köper en golfbag, se till att läsa recensioner och kolla på vad andra golfare har sagt om golfbagen för att få en bättre uppfattning om dess kvalitet.
  4. Vikt: Om du kommer att bära din golfbag runt på golfbanan, är det viktigt att tänka på vikten. Wilson erbjuder ett brett utbud av lätta golfbärsystem, vilket gör det lättare att bära golfbagen under en lång golfrunda.
  5. Design: Wilson erbjuder golfbärsystem i olika färger och designer. Tänk på vilken design som passar dig bäst och vad som ser snyggt ut på golfbanan.
  6. Organisation: Tänk på hur många fickor och fack du behöver i din golfbag. Wilson erbjuder många olika typer av fickor och fack, så tänk på vad du behöver bära med dig under din golfrunda.
  7. Pris: Wilson erbjuder golfbärsystem i olika prisklasser. Tänk på hur mycket pengar du vill spendera på en golfbag och välj den som passar din budget.
  8. Material: Wilson erbjuder golfbärsystem tillverkade av olika material, inklusive läder och återvunnen plast. Tänk på vilket material som passar dina behov och preferenser.

  Vanliga Frågor Om Wilson Golfbagar

  I följande sektion har vi sammanställt några av de mest förekommande frågorna i relation till golfbagen från Wilson.

  Vilken Wilson golfbag är mest lämplig för en nybörjare?

  För en nybörjare inom golfen kan det vara bäst att välja en golfbag som är lätt, prisvärd och har tillräckligt med utrymme för alla nödvändiga klubbor och tillbehör. Wilson erbjuder ett brett utbud av golfbagar som passar nybörjare, till exempel den prisvärda Wilson Staff ProStaff Bärbag eller Wilson Staff Lite Bärbag som har enkel design och tillräckligt med utrymme för nybörjare.

  Vilken Wilson golfbag är mest lämplig för en erfaren golfare?

  För en erfaren golfare kan en golfbag med högre kvalitet och mer avancerade funktioner vara lämpligare. En sådan golfbag kan inkludera mer avancerad organisation, läderdetaljer och mer avancerade bärremmar för ökad komfort. Wilson Staff EXO Carry golfbag är en populär modell bland erfarna golfare, med dess hög kvalitet och avancerade funktioner.

  Vilka tillbehör ingår eller finns tillgängliga med en Wilson golfbag?

  Tillbehör som ingår eller finns tillgängliga med Wilson golfbagar kan variera beroende på modell och pris. Generellt sett kan golfhandskar, handdukshållare, paraplyhållare och bollfickor finnas som tillbehör eller ingår med vissa modeller. Det är alltid bäst att läsa produktbeskrivningen eller kontakta tillverkaren för att få en fullständig förteckning över tillbehör som ingår med en specifik Wilson golfbag.