Bästa Resefodral För Golf (2024): Bäst i Test

Skriven Av Rikard Hedman  | Uppdaterad: 24 jun 2024

I denna guide testar vi de bästa resefodralen för golf, med recensioner av de bästa alternativen.

Välkommen till vår ultimata guide om de bästa resefodralen för golf! Om du är en passionerad golfare som älskar att utforska nya banor runt om i världen, vet du hur viktigt det är att skydda och transportera din utrustning på ett säkert och bekvämt sätt. Golfklubbor är inte bara dyra investeringar, men de har också ett emotionellt värde som du inte vill riskera att förlora på grund av skador under resan.

I den här guiden kommer vi att ge dig all information du behöver för att välja det perfekta resefodralet för dina behov, inklusive de senaste trenderna, funktionerna att leta efter och recensioner av de bästa alternativen på marknaden. Sätt igång och upptäck hur du kan göra dina golfäventyr ännu bättre med det ultimata resefodralet!

De Bästa Resefodral Golf Är:

 1. Bäst i Test Resefodral För Golf: BagBoy T-660 Travelcover
 2. Näst Bäst i Test Resefodral För Golf: Masters Flight Coverall
 3. Bästa Rymliga Golfresefidrak: Cobra Resefodral
 4. Bästa Hårda Resefodral För Golf: GolfGear Travelcover HardTop
 5. Bästa Billiga Resefodral: Inesis Resefodral För Golfbag

1. BagBoy T-660 Travelcover

Bäst i Test Resefodral För Golf

BagBoy T-660 Travelcover är ett utmärkt resefodral för golfare som värdesätter kvalitet, organisation och användarvänlighet. Trots några små nackdelar, som det högre priset och att det inte skyddar lika väl som hårda resefodral, är detta fodral ett utmärkt val för den kräsne golfaren som vill resa med sin utrustning i stil och säkerhet.

8.4

PRISVÄRD

8.5

KVALITÉ

8.5

VIKT

8.6

PRISVÄRD

I den här recensionen tittar vi närmare på BagBoy T-660 Travelcover, ett resefodral för golf som har fått höga betyg inom prisvärdhet, kvalitet, vikt och organisation. Med en lätt och kompakt design som erbjuder gott om utrymme för förvaring av golfutrustning, är detta fodral en utmärkt investering för golfentusiasten.

En av de mest praktiska funktionerna hos BagBoy T-660 är dess långa dragkedja längs framsidan. Denna design gör det enkelt att komma åt allt innehåll i fodralet utan att behöva gräva igenom det. Kvaliteten på konstruktionen är också imponerande, med en högkvalitativ konstruktion som ger gott om skydd för din utrustning.

En annan fördel med BagBoy T-660 är den extra vadderade toppen som ger skydd för dina golfklubbor. Denna funktion är viktig för att säkerställa att dina klubbor inte skadas under resor. Fodralet erbjuder även en mängd olika fickor och organisationsmöjligheter för att hålla dina tillhörigheter välorganiserade.

Trots dess många fördelar finns det några nackdelar med BagBoy T-660 Travelcover. Det är ett lite dyrare alternativ jämfört med vissa andra resefodral på marknaden. Dessutom skyddar det inte din utrustning lika väl som hårda resefodral. Om du är villig att betala lite extra för hög kvalitet och bekvämlighet, är detta dock ett utmärkt val.

FÖRDELAR

 • Lätt och kompakt design med mycket utrymme
 • Lång dragkedja längs med framsidan för enkel åtkomst till allt innehåll
 • Högkvalitativ konstruktion som skyddar din utrsutnign väl
 • Extra vadderad topp för skydd av golfklubbor
 • Mycket olika fickor och organisationsmöjligheter
 • NACKDELAR

 • Lite dyrare alternativ
 • Skyddar inte lika väl som hårda resefodral
 • 2. Masters Flight Coverall

  Näst Bäst i Test Resefodral För Golf

  Masters Flight Coverall är ett utmärkt alternativ för golfare som söker en prisvärd och lättviktig lösning för att transportera sin utrustning. Medan det inte erbjuder samma nivå av skydd och hållbarhet som dyrare alternativ, är det fortfarande en praktisk och kostnadseffektiv lösning för golfare på språng.

  8.5

  PRISVÄRD

  8.5

  KVALITÉ

  8.5

  VIKT

  8.5

  PRISVÄRD

  Masters Flight Coverall är en mycket prisvärd och lättviktig modell som gör det enkelt att transportera din golfutrustning på resor. Med en anpassad passform för golfbagar och en smidig rullfunktion, är detta resefodral en populär produkt för många golfare.

  En av de största fördelarna med Masters Flight Coverall är dess prisvärdhet. Detta resefodral erbjuder en kostnadseffektiv lösning för golfare som inte vill spendera en förmögenhet på ett resefodral. Den anpassade passformen för golfbagar resulterar i minimal rörelse inuti fodralet, vilket hjälper till att skydda din utrustning under transport. Dessutom är denna modell lättviktig och rullar lätt och smidigt, vilket gör det enkelt att navigera genom flygplatser och hotell.

  En annan fördel med Masters Flight Coverall är att den är enkel att packa ner och förvara kompakt när den inte används. Detta gör det bekvämt att förvara i ditt hem eller i bilen utan att ta upp för mycket utrymme.

  Det finns dock några nackdelar med Masters Flight Coverall som är viktiga att notera. Det första är det begränsade skyddet som fodralet erbjuder, eftersom det inte har något hårt material eller stomme. Detta innebär att det inte ger samma skyddsnivå som dyrare alternativ med hårdare konstruktion. Dessutom är hållbarheten inte lika hög som hos dyrare modeller, vilket kan innebära att du kan behöva ersätta fodralet oftare.

  FÖRDELAR

  • Extremt prisvärd modell
  • Anpassad passform för golfbag, vilket resulterar i minimal rörelse inuti resefodralet
  • Lättviktig modell som rullar lätt och smidigt
  • Enkel att packa ner och förvara kompakt när den inte används

  NACKDELAR

 • Begränsat skydd, inget hårt material eller stomme
 • Inte samma höga hållbarhet som dyrare alternativ
 • 3. Cobra Resefodral

  Bästa Rymliga Golfresefodral

  Sammanfattningsvis är TaylorMade Flextech Lite Bärbag en fantastisk produkt för golfare som vill ha en lättviktig och bekväm väska med gott om förvaringsmöjligheter. Det självjusterande bandsystemet, det lättanvända FlexTech-stativsystemet och de åtta fickorna gör det enkelt att organisera din utrustning på ett praktiskt sätt.

  8.0

  PRISVÄRD

  8.6

  KVALITÉ

  8.3

  VIKT

  8.4

  PRISVÄRD

  Cobra Resefodral är det perfekta valet för golfare som vill ha en rymlig, hållbar och välorganiserad förvaringslösning för sin golfutrustning under resor. Med en mycket slitstark konstruktion och gott om utrymme för all din utrustning, är detta resefodral värt att överväga trots dess högre prislapp.

  En av de främsta fördelarna med Cobra Resefodral är dess slitstarka konstruktion som kommer att hålla i flera år. Detta innebär att även om du investerar mer i detta fodral, kan du vara säker på att det kommer att skydda din utrustning under många kommande resor. Dessutom gör de flertal bärhandtag, hjul och remmar det enkelt att transportera resefodralet, vilket är viktigt när du reser med tung golfutrustning.

  Cobra Resefodral imponerar också med sitt generösa internt utrymme, som ger dig gott om plats för all din golfutrustning. Detta är särskilt viktigt för golfare med större set och fler tillbehör som behöver förvaras under resor. Fodralet har även en diskret design som inte skriker "golfutrustning", vilket kan vara en fördel när du reser genom flygplatser och hotell.

  Det största nackdelen med Cobra Resefodral är dess höga pris. Det är ett dyrare alternativ jämfört med många andra golfresefodral på marknaden. Det är dock viktigt att notera att den höga kvaliteten och rymligheten kan rättfärdiga det högre priset för många golfare.

  FÖRDELAR

 • Mycket slitstark konstruktion som kommer att hålla i flera år
 • Flertal bärhandtag, hjul och remmar gör den enkel att transportera
 • Gott om internt utrymme för all din golfutrustning
 • Diskret design
 • NACKDELAR

  • Dyrt alternativ

  4. GolfGear Travelcover HardTop

  Bästa Hårda Resefodral För Golf

  GolfGear Travelcover HardTop är ett utmärkt val för golfare som söker det bästa skyddet för sina golfklubbor under resor. Med sin höga kvalitet, slitstyrka och flera organisatoriska funktioner, är detta resefodral en investering som kommer att ge dig trygghet och praktiska fördelar när du reser med din golfutrustning.

  7.9

  PRISVÄRD

  8.7

  KVALITÉ

  8.0

  VIKT

  8.4

  PRISVÄRD

  GolfGear Travelcover HardTop är det idealiska valet för golfare som söker det bästa skyddet för sina golfklubbor under resor. Med en extra hård topp, hög kvalitet och slitstyrka samt flera fack för enkel organisering, är detta resefodral ett premiumalternativ för dem som vill ha det bästa för sin golfutrustning.

  En av de största fördelarna med GolfGear Travelcover HardTop är dess extra hårda topp, som ger fullständigt skydd för dina golfklubbor. Detta säkerställer att dina klubbor kommer att vara väl skyddade under transport, oavsett om du reser med bil, tåg eller flyg. Dessutom har resefodralet en mycket hög kvalitet och slitstyrka, vilket innebär att det kommer att hålla i många år.

  För att göra det enkelt att organisera din utrustning, erbjuder GolfGear Travelcover HardTop flera fack både internt och externt. Detta gör det enkelt att hålla koll på dina tillbehör och se till att allt är på plats. En lång dragkedja längs fodralets sida underlättar åtkomst till allt innehåll, vilket är praktiskt när du behöver packa upp eller packa ner snabbt.

  Det finns dock några nackdelar med GolfGear Travelcover HardTop som är viktiga att notera. Det första är att det är ett dyrt alternativ jämfört med andra golfresefodral på marknaden. Dessutom är det inte lika enkelt att förvara eller transportera utan innehåll, eftersom den hårda toppen tar mycket plats.

  FÖRDELAR


  NACKDELAR


  5. Inesis Resefodral För Golfbag

  Bästa Billiga Resefodral

  Inesis Resefodral För Golfbag är ett utmärkt val för golfare som söker en prisvärd och enkel lösning för att skydda sin golfbag under resor. Medan det kanske inte erbjuder samma skydd och funktioner som dyrare alternativ, är det fortfarande ett bra val för dem som vill ha en grundläggande förvaringslösning utan att spendera mycket pengar.

  9.0

  PRISVÄRD

  7.8

  KVALITÉ

  8.6

  VIKT

  7.7

  PRISVÄRD

  Inesis Resefodral För Golfbag är det perfekta valet för golfare som söker en prisvärd och enkel lösning för att skydda sin golfbag under resor. Med en otroligt låg prislapp, simpel design och extremt lätt och kompakt konstruktion, är detta resefodral ett utmärkt alternativ för dem som vill ha en grundläggande skyddslösning utan att bryta banken.

  En av de mest attraktiva aspekterna av Inesis Resefodral För Golfbag är dess låga pris. Det är otroligt billigt jämfört med många andra golfresefodral på marknaden, vilket gör det till ett bra val för golfare med en begränsad budget. Dessutom har fodralet en simpel design som döljer innehållet och skyddar din golfbag mot mindre revor och skador.

  Inesis Resefodral För Golfbag har en extremt lätt och kompakt design som gör det enkelt att vika ihop och förvara när det inte används. Detta är en praktisk funktion för dem som inte vill ha en stor och otymplig förvaringslösning för sin golfbag. Dess enkla användning gör det också bekvämt att snabbt packa upp och packa ner din golfbag när du reser.

  Det finns dock några nackdelar med Inesis Resefodral För Golfbag som är viktiga att notera. För det första är det inte särskilt skyddande mot smällar och liknande, vilket innebär att din utrustning kanske inte är så säker som den skulle vara i ett mer robust fodral. Dessutom saknar fodralet smidiga externa handtag och fickor, vilket kan göra det mindre praktiskt för organisering och transport. Slutligen är kvaliteten inte lika hög som hos andra modeller på listan.

  FÖRDELAR

 • Otroligt billig
 • Simpel design som döljer innehålelt och skyddar mot mindre revor
 • Extremt lätt och kompakt design som enkelt kan vikas ihop och stoppas undan då du inte använder den
 • Enkel att använda
 • NACKDELAR

 • Inte särskilt skyddande mot smällar och liknande
 • Inga smidiga externa handtag eller fickor
 • Inte samma höga kvalité som andra modeller på listan
 • bästa resefodralet för golfare

  Resefodral För Golf- Köpguide

  När du köper ett golfresefodral kommer du att upptäcka att det finns många olika typer. För att säkerställa att du fattar rätt beslut bör du vara uppmärksam på följande egenskaper som alla bidrar till att göra det bästa resefodralet för golf:

  Skydd

  Skydd är en viktig faktor när det gäller att välja en golfreseväska. Golfutrustning, och särskilt klubborna, är dyra och känsliga. Därför är det avgörande att resväskan kan skydda dina klubbor från skador under transporten.

  När du reser med dina golfklubbor är det viktigt att vara medveten om att de kommer att utsättas för stötar, vibrationer och påfrestningar som kan skada klubborna om de inte är ordentligt skyddade. De bästa golfreseväskorna har därför vanligtvis en hård yttre skal som är gjord av starka material som tål slag och stötar. De kan också ha en inre vadderad skumfodring som hjälper till att skydda klubborna från att skava eller skadas mot varandra.

  Det är också viktigt att se till att resväskan är tillräckligt stor för att rymma din golfutrustning utan att den pressas in och utsätts för onödig belastning. Detta kan innebära att man väljer en större modell av golfreseväska för att ge utrustningen tillräckligt med utrymme och luftcirkulation.

  När du väljer en golfreseväska bör du också titta på eventuella extra funktioner som kan hjälpa till att skydda din utrustning. Det kan inkludera funktioner som lås eller remmar för att hålla klubborna på plats och undvika att de rör sig under transporten. Välj också en resväska som är enkel att bära och manövrera på flygplatser eller andra reseplatser.

  Hållbarhet

  När man köper en golfreseväska är det viktigt att se till att den är tillverkad av högkvalitativa material som är hållbara och robusta. Om resväskan är tillverkad av billiga eller svaga material, kommer den inte att kunna motstå den dagliga slitage som uppstår vid resor, vilket kan leda till skador på golfklubbarna eller annan utrustning.

  En hållbar golfreseväska bör vara konstruerad med material som är tåliga mot repor, vatten och annan yttre påverkan som kan skada väskan. Till exempel kan högkvalitativ nylon eller polyester vara lämpliga materialval eftersom de är både lätta och starka. En robust yttre skal kan också bidra till att förhindra skador på insidan av resväskan.

  En annan faktor att beakta när det gäller hållbarhet är dragkedjorna och sömmarna på resväskan. Dessa bör vara starka och väl sydda för att tåla den dagliga användningen och påfrestningen som de kommer att utsättas för under resan.

  Hållbarhet är också kopplad till livslängden på golfreseväskan. Det är viktigt att investera i en resväska som är byggd för att hålla länge, eftersom det kan vara dyrt och opraktiskt att behöva köpa en ny resväska efter varje golfresa. En högkvalitativ golfreseväska med rätt underhåll kan vara en investering som räcker i flera år.

  Hjul

  Hjulen på en golfreseväska är en viktig faktor att överväga när man väljer en modell. Hjulen gör det möjligt för dig att enkelt transportera din golfbag och utrustning genom flygplatser och hotell och gör det mindre ansträngande att bära tung utrustning.

  När man väljer en golfreseväska är det viktigt att tänka på kvaliteten på hjulen. Hjulen måste vara starka och tåla den dagliga användningen under resor. Det är viktigt att se till att hjulen inte går sönder eller blir slöa under resan, eftersom det kan göra din resa mycket mer ansträngande och besvärlig.

  In-line skate-hjul är ett bra alternativ att överväga eftersom de är mer skyddade än vanliga hjul och kan klara av de tuffa förhållandena som kan uppstå under resan. De rullar också smidigt och ger en jämn förflyttning av golfväska och utrustning, vilket gör det lättare att navigera genom flygplatsen och andra platser.

  Ett annat tips när det gäller hjul är att se till att de är enkla att manövrera och att resväskan är balanserad när den rullas. En välbalanserad resväska med stabila hjul gör det lättare att styra och hantera resväskan under resan.

  Vikt

  Vikten på en golfreseväska är en viktig faktor att överväga när man väljer en modell. En tung golfreseväska kan vara besvärlig och obekväm att hantera under resan, särskilt om man reser långt eller ofta.

  Det är viktigt att tänka på den totala vikten på resväskan, inklusive din golfutrustning och andra tillbehör som du kan ha i resväskan. Ju tyngre golfreseväskan är, desto svårare kan det vara att hantera den under resan. Detta kan innebära att man väljer en mindre modell av resväska eller funderar på att packa lättare för att minska vikten.

  En tung golfreseväska kan också leda till att du skadar din rygg eller andra delar av kroppen när du bär den. Det är viktigt att undvika överbelastning och skador när man reser med golfutrustning, särskilt om man har planer på att spela golf när man väl kommer fram till resmålet.

  En lösning kan vara att välja en golfreseväska som är lätt men fortfarande tillräckligt robust för att skydda din golfutrustning under transporten. Det finns också lätta alternativ av material som kolfiber eller lättviktsmaterial som kan minska den totala vikten på resväskan.

  Invändiga Remmar & Stabilitet

  Invändiga remmar i en golfreseväska är en viktig funktion som kan öka säkerheten och skyddet för din golfbag och utrustning. Invändiga remmar hjälper till att hålla golfbagen och klubborna på plats i väskan under transporten. Detta minskar risken för att klubborna ska röra sig och skadas under resan.

  Invändiga remmar kan komma i olika former och storlekar, men syftet är alltid att hålla golfbagen på plats inuti resväskan. Vissa resväskor har enkla remmar som man kan spänna runt golfbagen för att hålla den på plats. Andra resväskor kan ha flera remmar och fack som är speciellt utformade för att hålla klubborna på plats och minska rörelse under transporten.

  Genom att använda invändiga remmar i en golfreseväska minskar man risken för att klubborna ska skada varandra under transporten. Klubborna kan vara känsliga för stötar och slag, så att begränsa deras rörelse och hålla dem på plats är avgörande för att minska risken för skador.

  Utöver att skydda din golfutrustning kan invändiga remmar också göra det enklare att organisera och packa din golfreseväska. Genom att hålla golfbagen och klubborna på plats i väskan kan du lägga till andra tillbehör och utrustning utan att behöva oroa dig för att det ska rubba golfbagen eller skada klubborna.

  Förvaring

  Förvaring är en viktig faktor att tänka på när man väljer en golfreseväska. Förutom att ha tillräckligt med utrymme för dina klubbor, behöver du också utrymme för andra golftillbehör som bollar, handskar, tees, scorekort och annat som du kan behöva under en runda på golfbanan.

  En golfreseväska med bra förvaringsutrymme gör det enklare att organisera och packa allt du behöver för din golfresa. Det kan också bidra till att minska stressen och oron för att glömma något viktigt hemma. När man väljer en golfreseväska är det därför viktigt att tänka på storleken och antalet fickor och fack som väskan har.

  En golfreseväska med flera fack kan vara särskilt användbar för att hålla ordning på olika delar av din golfutrustning. Till exempel kan en resväska med ett separat fack för bollar, handskar och tees göra det enklare att hitta vad du behöver när du behöver det. Det kan också hjälpa till att skydda dina bollar och annan utrustning från skador.

  Förvaringsutrymmet kan också vara viktigt för dem som vill ta med extra utrustning eller tillbehör på resan. Om du till exempel planerar att spela på några svåra golfbanor och är orolig för att tappa bollar, kan en golfreseväska med extra förvaringsutrymme vara en stor fördel.

  resa med golfutrustning

  Vanliga Frågor Om Resefodral För Golf

  I följande sektion har vi sammanställt några av de mest förekommande frågorna i relation till golfresefodral.

  Hur packar jag ett golfresefodral?

  Du bör se till att din golfbag och dina klubbor får plats i en resväska. Du vill inte klämma in klubborna i en resväska, men du vill inte heller att de ska simma i en rymlig väska. Om det finns extra utrymme i din resväska kan det hjälpa till att hålla allt på plats om du fyller sidorna med kläder eller handdukar, särskilt om du flyger. Om klubbhuvudena kan tas av och täckas kan det ytterligare förhindra skador på din utrustning.

  Vilka är flygbolagens restriktioner för incheckning av en golfresväska?

  Varje flygbolag kommer att vara olika, men de flesta följer samma riktlinjer som vanligt incheckat bagage när det gäller vikt- och storleksbegränsningar. Viktgränsen för incheckat bagage, inklusive golfklubbor, är nästan alltid 20-25 kilo eller mindre. Om din väska väger mer kommer det troligen att tas ut en tilläggsavgift. Flygbolagen har också olika restriktioner och policyer för att packa golfskor eller golfbollar i väskan, och täckningen för förlorade golfväskor kan vara beroende av typen av golfresväska.

  Betalar flygbolagen för skadade golfklubbor?

  Generellt sett betalar flygbolagen inte resenärer för skadade golfklubbor. Vissa, som American Airlines, kan kompensera om utrustningen har rest i en hårdväska som är synligt skadad och var ordentligt packad, men du bör alltid kontrollera ditt specifika flygbolags policyer innan du flyger för att garantera en säker och trygg resa.

  Vilken typ av hjul ska jag leta efter när jag väljer ett golfresefodral?

  När du letar efter en golfreseväska är det viktigt att tänka på vilken typ av hjul som finns på väskan. In-line skate-hjul är ett bra alternativ eftersom de är mer skyddade än vanliga hjul och rullar smidigt, vilket gör det lättare att navigera genom flygplatsen och andra platser.

  Vad är en rimlig prisklass för en högkvalitativ golfresefodral?

  Priset på en golfreseväska kan variera beroende på märke, kvalitet och storlek. En högkvalitativ golfreseväska kan kosta mellan 1000-4000 kr eller mer, beroende på modell och märke.

  Finns det några särskilda egenskaper som jag bör titta efter om jag planerar att resa internationellt med min golfutrustning?

  När du planerar att resa internationellt med din golfutrustning, bör du titta efter en golfreseväska som är tillräckligt stor för att passa dina klubbor och annan utrustning och som uppfyller kraven för internationella flygbolags bagagebestämmelser. Du bör också tänka på materialet på resväskan, eftersom vissa länder kan ha särskilda regler för vilka typer av material som är tillåtna.

  Hur kan jag se till att mitt resefodral är säker och skyddad när jag checkar in den på flygplatsen?

  För att se till att din golfreseväska är säker och skyddad när du checkar in den på flygplatsen, bör du välja en högkvalitativ golfreseväska som är tillverkad av starka och tåliga material. Du bör också använda invändiga remmar eller fack för att säkert hålla din golfbag och utrustning på plats under transporten. När du checkar in din golfreseväska på flygplatsen, se till att den är ordentligt märkt med din information och använd en lås eller en säkerhetslösning för att skydda din utrustning.