Om Golf247

Golf247 strävar efter att vara din ultimata källa för allt som rör golf i Sverige. Vi erbjuder omfattande tips, guider och recensioner för att hjälpa dig förstå och förbättra ditt golfspel, från grunderna till de mest avancerade teknikerna. Vårt engagerade team är passionerade golfentusiaster med en bred kunskapsbas inom sporten och vi tror på att dela våra insikter för att göra golf tillgängligt och roligt för alla.

Vi bevakar även de senaste trenderna och nyheterna från golfvärlden, inklusive tävlingar, banor och innovationer inom golfteknik. Genom att hålla dig uppdaterad med vår omfattande bevakning kan du ta ditt golfspel till nästa nivå och njuta av sporten ännu mer.

Varje skribent på Golf247 är en expert inom golf och är engagerad i att erbjuda insiktsfull, forskningsbaserad och lättförståelig information. Vi testar och utvärderar produkter och tjänster inom golfbranschen, från klubbor och bollar till golfkläder och banor, för att erbjuda våra läsare de bästa rekommendationerna och råden. Dessutom samarbetar vi med ett nätverk av golfproffs och experter som bidrar med sin kunskap och validerar vårt innehåll för att säkerställa att det är korrekt och uppdaterat.

På Golf247 är vi fast beslutna att hjälpa dig att nå dina golfmål, oavsett om det handlar om att sänka ditt handicap, välja rätt utrustning eller bara njuta mer av sporten. Vi tror att det genom att erbjuda kvalitetsinnehåll och expertkunskap kan vi hjälpa dig att bli den bästa golfaren du kan vara.

Vad vi gör

Golf247 startades 2017 så att du kan få svar på alla dina golffrågor. Det betyder att du hittar:

  • Recensioner av golfklubbor, utrustning och mycket mer
  • Tydliga och överskådliga jämförelser av olika alternativ
  • Aktuella och informativa nyheter om golf
  • Tips och guider för att hjälpa dig med din golf

Vår process

Baserat på vår erfarenhet tror vi inte att det finns någon universell bästa produkt för dina golfbehov. Det finns så många faktorer att ta hänsyn till. Saker som din budget, erfarenhet och kroppstyp, eventuell smärta eller obehag som du känner för närvarande och dina andra personliga preferenser läggs samman för att skapa en specifik uppsättning krav bara för dig.

För att sammanställa våra recensioner tillbringar vi kvalitetstid med att faktiskt testa golfklubbor, bollar, utrustning och testar dem för olika viktiga egenskaper - allt för att hjälpa dig att hitta den perfekta golfutrustningen.

Vårt Team

rikard hedman

Rikard Hedman

Skribent & Produkttestare

rikard@golf247.se

Kevin Viklund

Kevin Viklund

Skribent & Produkttestare

kevin@golf247.se

Lucas Hedman

Lucas Hedman

Skribent & Sidansvarig

lucas@golf247.se

Kontakta oss

Om du har en fråga? Vänligen skicka iväg ett mail till oss på support@golf247.se