Bästa Golfbag Från TaylorMade (2023): Bäst i Test

Skriven Av Rikard Hedman  | Uppdaterad: 23 maj 2024

I denna guide testar vi de bästa golfbagarna från TaylorMade, med recensioner av de bästa alternativen.

TaylorMade är ett populärt varumärke inom golfsporten och är känt för att leverera högkvalitativ utrustning till professionella golfare. Deras klubbor, golfbollar och golfväskor används av några av de mest kända spelarna i världen, inklusive Tiger Woods, Rory McIlroy och Nelly Korda. I denna guide fokuserar vi särskilt på TaylorMades golfväskor, som rankas som några av de bästa i branschen.

En golfväska är en viktig del av din utrustning när du spelar golf, eftersom den skyddar och förvarar dina klubbor, handskar, vattenskydd och andra tillbehör som du använder under spelet. När du köper en ny väska måste du ta hänsyn till faktorer som skydd, förvaring, åtkomst och ergonomisk passform för att minska stressen på banan och fokusera på ditt spel.

TaylorMade tillverkar golfbagar som kan uppfylla alla dessa krav och många av deras modeller används av kända professionella golfare som Rory McIlroy, Dustin Johnson och Collin Morikawa. Vi har granskat och testat ett antal modeller och valt ut våra favoriter för att hjälpa dig att göra det rätta valet. 

De Bästa Golfbagarna Från TaylorMade Är:

 1. Bäst i Test Golfbag Från TaylorMade: TaylorMade Flextech Lite Bärbag
 2. Näst Bäst i Test Golfbag Från TaylorMade: TaylorMade Stealth Tour Bärbag
 3. Bästa Billiga Golfbag Från TaylorMade: TaylorMade Pro Stand 8.0 Ställbag
 4. Bästa Vagnbag Från TaylorMade: TaylorMade Storm Dry Vattentät Vagnbag

1. TaylorMade Flextech Lite Bärbag

Bäst i Test Golfbag Från TaylorMade

Sammanfattningsvis är TaylorMade Flextech Lite Bärbag en fantastisk produkt för golfare som vill ha en lättviktig och bekväm väska med gott om förvaringsmöjligheter. Det självjusterande bandsystemet, det lättanvända FlexTech-stativsystemet och de åtta fickorna gör det enkelt att organisera din utrustning på ett praktiskt sätt.

8.1

PRISVÄRD

8.8

VIKT

8.5

FÖRVARING

8.3

KVALITÉ

Jag har granskat och testat TaylorMade Flextech Lite Bärbag, som jag kan konstatera är en av de bästa lättviktiga golfbaggarna på marknaden idag. Den här baggen är en perfekt kombination av funktionalitet, stil och användarvänlighet, vilket gör den till en utmärkt investering för golfare på alla nivåer.

En av de bästa funktionerna med FlexTech Lite Bärbaggen är det självjusterande bandsystemet med fyra delar i full längd. Detta system är utformat för att göra väskan lätt att använda och bekväm att bära. Remskjutarsystemet gör att väskan förblir stabil när den bärs och justerar sig till och med själv när du rör dig. De väl vadderade remmarna och den tjocka kudden som sitter bekvämt mot höfter och rygg gör att du kan bära den här baggen hela dagen utan att känna dig obekväm.

FlexTech-stativsystemet är en annan användbar funktion som gör den här väskan enkel att använda. Stativet kan enkelt tas bort för att göra väskan till en vagnbag när det behövs. De åtta fickorna som finns på den här väskan är också lättåtkomliga och ger utmärkt förvaringsmöjligheter. De inkluderar en mockafodrad värdesakerficka, en stor klädficka och en stor isolerad kylarficka, vilket innebär att det finns gott om utrymme för att förvara alla väsentliga saker och mer.

Den enda nackdelen med den här väskan är att den inte är vattentät. Detta innebär att om du spelar i dåligt väder kan din utrustning bli blöt. Men om du inte planerar att spela i regnigt väder så är detta inte något stort problem.

Läs vår fullständiga recension av TaylorMade Flextech Lite här

FÖRDELAR

 • Lättviktig och smidig att bära
 • Extra komfort tack vare 4-puntks bärremssystem med remreglage
 • Stativet kan tas bort för att transformera det till en vagnbag
 • Många fickor med goda förvaringsmöjligheter
 • NACKDELAR

  • Inte vattentät

  2. TaylorMade Stealth Tour Bärbag

  Näst Bäst i Test Golfbag Från TaylorMade

  Sammanfattningsvis är TaylorMade Stealth Tour Bärbag en utmärkt golfväska med en högkvalitativ konstruktion och grym organiseringsmöjligheter. Den är snygg, slitstark och har gott om utrymme för att lagra dina tillbehör och utrustning. Även om den är relativt tung och dyrare än andra alternativ, så är det definitivt ett bra val för golfare som söker den ultimata Tour-upplevelsen.

  7.9

  PRISVÄRD

  8.1

  VIKT

  8.8

  FÖRVARING

  8.8

  KVALITÉ

  Vi har även testat TaylorMade Stealth Tour Bärbag, som är en av de bästa Tour-golfväskorna på marknaden idag. Denna bag har en unik och modern design med en högkvalitativ konstruktion i syntetiskt läder. Den är snygg, funktionell och gjord för att hålla.

  En av de bästa funktionerna med denna golfbag är den 6-delade toppen, som ger grym organiseringsmöjligheter. Detta gör det enkelt att hålla klubborna åtskilda och lättillgängliga under spelet. De fem fickorna på väskan är också stora och ger mycket utrymme för att lagra dina tillbehör och utrustning.

  Denna bag är också mycket slitstark, vilket är en viktig egenskap för en Tour-väska. Konstruktionen i syntetiskt läder ser inte bara snygg ut utan är också tålig och klarar av att utsättas för tuffa förhållanden under spelet.

  Det enda negativa med den här golfbagen är att den är relativt tung jämfört med andra bärbara golfväskor. Detta kan göra det obekvämt att bära under längre perioder, särskilt om du går runt på en hela golfrunda. Detta kan dock vara en mindre nackdel för spelare som endast bär väskan korta sträckor eller använder en golfvagn.

  En annan potentiell nackdel är att den här baggen är dyrare än andra alternativ på marknaden. Men om du vill ha en högkvalitativ Tour-väska med en modern och snygg design så är detta definitivt ett bra alternativ.

  FÖRDELAR

 • Grym organisering med 6-delad topp
 • Slitstark och högkvalitativ konstruktion i syntetiskt läder
 • Stora fickor med mycket utrymme för bland annat fickor och utrustning
 • Snyggt och modernt utseende
 • NACKDELAR

 • Relativt tung golfbag
 • Dyrare alternativ
 • 3. TaylorMade Pro Stand 8.0 Ställbag

  Bästa Billiga Golfbag Från TaylorMade

  Sammanfattningsvis är TaylorMade Pro Stand 8.0 Ställbag en prisvärd golfbag med en bra balans mellan funktion och bekvämlighet. Detta gör den till ett utmärkt val för golfare som söker en lättviktig väska med tillräckligt med förvaringsutrymme. Men om du vill ha en golfbag med högre kvalitet och bättre organisation är det rätt alternativ för dig.

  8.8

  PRISVÄRD

  8.7

  VIKT

  8.2

  FÖRVARING

  8.0

  KVALITÉ

  Jag har granskat och testat TaylorMade Pro Stand 8.0 Ställbag, som är en av de bästa prisvärda golfväskorna på marknaden idag. Denna bag har en lättviktsdesign som är enkel att bära med en justerbar rem och har en bra förvaringskapacitet för alla dina golfutrustningar.

  En av de bästa funktionerna med denna golfbag är dess 7-vägs, 9-tums topp, vilket ger en god klubbseparation och en möjlighet att organisera dina klubbor på ett sådant sätt att de är lätt synliga och tillgängliga. Det finns också grepphandtag på toppen och sidan, vilket gör det enkelt att lyfta och flytta väskan in och ut ur bilar eller skåp.

  Pro Stand 8.0 har också en stabil och bekväm bärning tack vare den 4-punkts justerbara ryggsäcksremmen. Stativet är också trevligt och robust, vilket ger en bra stabilitet när den är utfälld. Detta gör den idealisk för golfare som går runt på hela golfbanan.

  Det finns också sju strategiskt placerade fickor på den här väskan, som ger en imponerande nivå av förvaringsmöjligheter. Dessa fickor ger utrymme för att lagra alla dina tillbehör och utrustning på ett organiserat sätt. Men jämfört med andra modeller, så är organisationsmöjligheterna inte lika bra.

  En annan nackdel med den här golfväskan är att tyget är lite tunnare och inte lika slitstarkt som andra modeller på marknaden. Men om du inte spelar golf regelbundet eller behöver en bag för att bära runt på golfbanan då och då, så är detta ett utmärkt val.

  FÖRDELAR

 • Lättviktismodell som är enkel att bära på med jsuterbar rem
 • 7-vägs indelad topp med tre närliggande grepphandtag
 • Mycekt prisvärd
 • God stabilitet när den är utfälld
 • NACKDELAR

 • Inte lika bra organisationsmöjligheter med fickorna som andra modeller
 • Lite tunnare tyg som inte är lika slitstarkt
 • 4. TaylorMade Storm Dry Vattentät Vagnbag

  Bästa Vagnbag Från TaylorMade

  Sammanfattningsvis är TaylorMade Storm Dry Vattentät Vagnbag en utmärkt golfvagnsväska med en utmärkt konstruktion och organisering av klubbor. Detta gör den till ett utmärkt val för golfare som söker en högkvalitativ vagnbag som är lätt att transportera och som kan hålla din utrustning torr och skyddad från elementen.

  7.9

  PRISVÄRD

  8.4

  VIKT

  8.2

  FÖRVARING

  8.2

  KVALITÉ

  Sist ut på denna lista är TaylorMade Storm Dry Vattentät Vagnbag, som är en av de bästa vagnväskorna på marknaden idag. Den här golfväskan har en smidig och lättviktig design som gör det enkelt att transportera din golfutrustning till och från golfbanan.

  En av de bästa funktionerna med denna vagnbag är dess 100% vattentäta konstruktion med förstärkta sömmar och en medföljande regnhuva. Detta innebär att du kan lita på att din utrustning kommer att förbli torr även i de tuffaste väderförhållandena.

  Storm Dry-vagnväskan har också en 14-vägs indelad topp med tre avdelare i full längd, vilket ger en utmärkt organisation av dina klubbor. Det finns också en dedikerad putterbrunn för att hålla din putter skyddad och separat från andra klubbor. Detta hjälper till att hålla klubborna organiserade och tillgängliga när du behöver dem.

  Denna vattentäta golfbag är också relativt smidig att transportera med en låg vikt, vilket gör den idealisk för golfare som behöver en vagnbag som är lätt att manövrera runt på golfbanan. Det finns också sju fickor på den här väskan som ger tillräckligt med utrymme för att förvara alla dina golfutrustningar på ett organiserat sätt.

  Den enda nackdelen med denna golfvagnsväska är dess högre pris jämfört med andra vagnväskor på marknaden. Men om du letar efter en vagnbag som är 100% vattentät och kan hålla din utrustning torr och organiserad under de tuffaste väderförhållandena, så är detta definitivt ett bra val.

  FÖRDELAR

 • 100% vattentätt med förstärkta sömmar och medföljande regnhuva
 • 14-vägs indelad topp för utmärkt organisation av klubbor
 • Relativt smidig att transportera med en låg vikt
 • Diskret och modern design
 • NACKDELAR

  • Lite dyrare alternativ

  Golfbag Från TaylorMade - Köpguide

  När du köper en golfbag från TaylorMade kommer du att upptäcka att det finns många olika typer. För att säkerställa att du fattar rätt beslut bör du vara uppmärksam på följande egenskaper som alla bidrar till att göra den bästa golfbagen från TaylorMade:

  Typ Av Golfbag

  När du väljer en golfbag är det viktigt att tänka på vilken typ av bag som passar dig och din spelstil bäst. En bärbag är en bra option för de som vill ha en lättviktig väska som är bekväm att bära runt på banan. Men om du behöver mer förvaring, då är en vagnsmodell det bästa alternativet. Vagnbagar är större och erbjuder mer förvaring, men är också mer skrymmande och kräver mer utrymme på golfvagnen.

  En annan faktor att ta hänsyn till är om du föredrar en stående eller liggande väska. En stående väska, som en ställbag, ger dig mer frihet att bära väskan runt banan, medan en vagnsväska är mer begränsad till golfvagnen. Men å andra sidan erbjuder vagnsväskor mer utrymme för förvaring och skydd för din utrustning. Det är också viktigt att tänka på hur mycket utrustning du planerar att ta med dig, då vissa väskor har mer förvaringsmöjligheter än andra.

  TaylorMade erbjuder ett brett utbud av golfväskor som passar alla typer av spelstilar. Oavsett om du vill ha en lätt och bekväm ställbag, en rymlig vagnsmodell eller en praktisk pennväskor så har TaylorMade en väska som passar just dina behov.

  typ av golfbag taylormade

  Vikt

  Att välja en lätt golfbag är en viktig faktor att tänka på när man köper en ny väska. Om du väljer en ställbag, är det viktigt att den inte är för tung eftersom det kan orsaka onödig belastning på rygg och axlar under en hel dag på golfbanan. Vagnväskor bör också vara lätta, så att de enkelt kan manövreras på golfbanan och i och ur bilen.

  TaylorMade har flera lätta golfväskor i sitt sortiment, så oavsett vilken typ av väska du väljer kommer du att kunna hitta en modell som är lätt och bekväm att använda under hela din golfrunda. Så om du vill undvika att bli trött och öka din prestation på banan, se till att välja en lätt golfbag från ett betrodd varumärke som TaylorMade.

  Förvaring

  Förvaring är en avgörande faktor när du väljer en golfbag, eftersom den måste kunna förvara allt du behöver under din runda. TaylorMades golfväskor har flera fickor som ger förvaringsmöjligheter för allt från golfklubbor till handskar och vattenflaskor.

  Cart bags är ett utmärkt val om du behöver ta med dig mycket utrustning på banan eftersom de tenderar att ha större fickor och mer utrymme för förvaring. De är också lättare att använda på en golfvagn, vilket gör det enklare att transportera dina saker runt banan.

  Ståväskor är vanligtvis mindre och lättare att bära, vilket gör dem till ett utmärkt val för spelare som inte vill ta med sig för mycket utrustning. De har vanligtvis färre fickor, men erbjuder fortfarande tillräckligt med förvaringsutrymme för det mest nödvändiga.

  Tänk på hur mycket utrustning du behöver ta med dig på banan när du väljer en golfbag. Om du behöver ta med dig mycket utrustning, välj en cart bag. Om du föredrar att resa lätt, är en ståbag ett bra val. Oavsett vilken typ av väska du väljer, se till att den har tillräckligt med förvaringsutrymme för att rymma all din utrustning och accessoarer.

  Vattentät

  Att välja en vattentät golfbag kan vara en viktig faktor att tänka på för spelare som spelar i regniga områden. Även om du inte bor eller spelar golf i ett regnigt område, är det fortfarande en bra idé att tänka på vattentäthet när du väljer en golfbag, eftersom du aldrig vet när en oväntad regnskur kan inträffa.

  Vissa modeller av golfväskor är speciellt utformade för att skydda din utrustning från fukt och regn. Dessa väskor har förstärkta sömmar och är tillverkade av material som är vattentäta eller vattenavvisande. Detta kan vara en viktig faktor att tänka på när du väljer en golfbag, särskilt om du bor i ett område med hög luftfuktighet eller ofta spelar golf tidigt på morgonen när gräset och marken fortfarande är fuktig.

  En annan fördel med en vattentät golfbag är att du inte behöver oroa dig för att dina klubbor eller andra tillbehör kommer att bli blöta eller skadade när du reser med dem. Om du ofta reser med din golfbag och utsätter den för regn eller fukt, kan det vara en god idé att investera i en vattentät golfbag för att skydda din utrustning, alternativt köpa till ett bra regnskydd till golfbagen.

  Utseende & Design

  Utseendet på din golfbag kan vara en viktig faktor för många golfare, och det finns många olika designestetiker att välja mellan. Oavsett om du vill ha en bag som sticker ut eller smälter in på golfbanan, finns det många alternativ att välja mellan.

  TaylorMade är ett varumärke som erbjuder golfbaggarna i en mängd olika färgställningar och design, och det kan vara en bra idé att välja en modell som du gillar utseendet på. En bra design kan inte bara se snygg ut på golfbanan utan också ge dig extra självförtroende och motivation under din runda.

  Men, trots att utseendet på din golfbag kan vara viktigt, bör du inte prioritera det över andra faktorer som funktionalitet och förvaring. Se till att du väljer en golfbag som uppfyller dina behov och krav och samtidigt ser ut som du vill att den ska göra.

  Pris

  Priset på golfväskor kan variera mycket, och det är viktigt att du bestämmer dig för en budget innan du börjar leta efter en ny väska. Det finns många väskor som är prisvärda och samtidigt håller hög kvalitet, men det finns också premiummodeller som är dyrare men erbjuder mer avancerade funktioner och material.

  Att sätta en budget är viktigt för att undvika att spendera mer pengar än vad man har råd med, samtidigt som det ger en riktning för att hitta den bästa golfväskan för dig. Det är dock viktigt att inte enbart fokusera på priset utan också ta hänsyn till andra faktorer, såsom vikt, förvaring, typ av väska och utseende, för att hitta en väska som passar dina behov och budget.

  En budgetvänlig ståbag som TaylorMade Pro Stand 8.0 Bag kan till exempel erbjuda tillräckligt med förvaring och bekväm bärning till ett överkomligt pris, medan en premiumvagnsmodell som TaylorMade Storm Dry Vattentät Vagnbag kan erbjuda avancerade funktioner som vattentäta material och en 14-vägs indelad topp för optimal klubbororganisation.

  Golfbag taylormade bästa

  Vanliga Frågor Om Golfbagar Från TaylorMade

  I följande sektion har vi sammanställt några av de mest förekommande frågorna i relation till golfbagar från TaylorMade.

  Vilken typ av golfbag ska jag köpa? Bärbag, vagnbag eller ställbag?

  Det beror på dina personliga preferenser och spelstil. Bärbag är lätta och enkla att bära runt på banan, medan vagnbagar är utformade för att användas på en golfvagn. Ställbagar är det bästa alternativet för de som behöver extra förvaringsutrymme. Det är viktigt att tänka på hur du planerar att transportera din golfbag och hur mycket utrustning du behöver ta med dig.

  Vilka fördelar finns det med att använda en TaylorMade golfbag?

  TaylorMade är ett av de mest välkända märkena på marknaden och deras golfväskor är kända för sin höga kvalitet, hållbarhet och stilrena design. TaylorMade golfväskor är också populära bland professionella golfspelare och används av några av de bästa spelarna i världen. De är tillverkade med material av hög kvalitet och har utformats för att möta behoven hos både amatörgolfare och proffs.