Bästa Golfbag Barn & Junior (2024): Bäst i Test

Skriven Av golf247_q7qlal  | Uppdaterad: 23 maj 2024

I denna guide testar vi de bästa golfbagarna för barn och juniorer, med recensioner av de bästa alternativen.

Välkommen till vår guide om de bästa golfbagarna för barn och juniorer! Att välja rätt golfbag för ditt barn kan vara en utmaning, med så många olika alternativ och funktioner att överväga. Men med rätt golfbag kan ditt barn ha en bekväm och säker upplevelse på golfbanan.

I denna guide kommer vi att titta närmare på de bästa golfbagarna för barn och juniorer och ge dig all information du behöver för att göra det bästa valet för ditt barn. Vi kommer att överväga viktiga faktorer som storlek, vikt, material, säkerhet och lagringskapacitet. Oavsett om ditt barn är en nybörjare eller en erfaren junior golfare, så finns det en golfbag som passar för deras behov.

De Bästa Golfbagarna För Barn & Junior Är:

 1. Bäst i Test Golfbag Barn: US Kids UL51-u Standbag
 2. Näst Bäst i Test Golfbag Junior: On Course Junior Standbag
 3. Bästa Golfbag För Äldre Juniorer: Wilson Staff ProStaff Bärbag
 4. Bästa Billiga Golfbag För Junior: Ineseis Bärbag Junior

1. US Kids UL51-u Standbag

Bäst i Test Golfbag Barn

US Kids UL51-u Standbag en idealisk juniorgolfbag för yngre barn som är lätt och enkel att bära runt på banan och erbjuder gott om förvaringsutrymme för klubbor och tillbehör. Den justerbara dubbelremmen och den fyrdelade toppen gör det enkelt för ditt barn att organisera sina klubbor och behålla rätt inställning på banan. Med sex fickor finns det gott om utrymme för att förvara bollar, handskar, vattenflaskor och andra tillbehör. Men kom ihåg att denna bag inte passar för längre barn över 140 cm.

8.5

PRISVÄRD

8.2

KVALITÉ

8.6

VIKT

8.2

ORGANISATION

US Kids UL51-u Standbag är en av de bästa juniorgolfbagen på marknaden idag och är speciellt utformad för barn mellan 7-9 år. Med en höjd på 26 tum (66 cm) och en vikt på 1,3 kg är denna golfbag extremt lätt och enkel att bära med sig, och har även hamnat med i vår topplista över de bästa golfbagarna totalt sätt..

Bagen har gott om utrymme för många olika klubbor med en 4-vägs delad topp, vilket gör att juniorerna enkelt kan organisera och hitta de klubbor de behöver. Dessutom har US Kids UL51-u Standbag justerbara dubbelremmar med gott om vaddering för ökad bärkomfort.

En annan fördel med denna golfbag är dess bra höjdintervall för yngre barn. Detta gör att barnen kan bära den bekvämt och utan att anstränga sig. Dessutom har bagen sex fickor för att förvara tillbehör och andra nödvändigheter.

Trots alla fördelar är det viktigt att notera att den lite kortare höjden på US Kids UL51-u Standbag inte passar längre barn över 140 cm särskilt bra. Men om ditt barn är inom rätt åldersgrupp, är detta en utmärkt golfbag att investera i.

FÖRDELAR

 • Låttviktig och enkel att bära med sig
 • Gott om utrymme för många olika klubbor med en 4-vägs delad topp
 • Justerabara dubbelremmar med gott om vaddering för ökad bärkomfort
 • Bra höjdintervall för yngre barn
 • NACKDELAR

  • Den lite kortare höjden passar inte längre barn över 140 cm särskilt bra

  2. On Course Junior Standbag

  Näst Bäst i Test Golfbag Junior

  On Course Junior Standbag är en utmärkt golfbag för juniorgolfare som söker en prisvärd, stabil och mångsidig golfbag. Med en slitstark konstruktion och fem praktiska fickor kan du lita på att den här golfbagen kommer att följa ditt barn på golfbanan i flera säsonger framöver.

  8.6

  PRISVÄRD

  8.0

  KVALITÉ

  8.2

  VIKT

  8.0

  ORGANISATION

  On Course Junior Standbag är en utmärkt golfbag för juniorer mellan 11-14 år som är ute efter en stabil och slitstark konstruktion. Den väger 1.6 kg vilket är relativt lätt för en bärbar golfbag och den är därför relativt enkel att bära runt på golfbanan.

  Denna golfbag har också en mycket prisvärd prislapp som är idealisk för föräldrar som vill ha en högkvalitativ golfbag till ett överkomligt pris. Den har en diskret och mångsidig design som passar för de flesta juniorgolfare.

  On Course Junior Standbag har fem fickor, vilket är tillräckligt för att lagra golfbollar, handskar och andra nödvändiga tillbehör. Med en höjd på 31,5 tum (80 cm) passar denna golfbag bra för juniorer i åldern 11-14 år.

  En av nackdelarna med denna golfbag är att den är något tyngre än andra golfbagar på marknaden, men vikten är fortfarande hanterbar för de flesta juniorer.

  FÖRDELAR

 • Stabil och slitstark konstruktion
 • Relativt smidig att bära med lättviktsmaterial
 • Mycket prisvärd
 • Diskret och mångsidig design
 • NACKDELAR

  • Lite tyngre alternativ än US Kids ovan

  3. Wilson Staff ProStaff Bärbag

  Bästa Golfbag För Äldre Juniorer

  Wilson Staff ProStaff Bärbag ÄR en utmärkt golfbag för äldre juniorer som behöver en organiserad, slitstark och vattenbeständig väska för att förvara sin utrustning på golfbanan.

  7.8

  PRISVÄRD

  8.6

  KVALITÉ

  8.0

  VIKT

  8.5

  ORGANISATION

  Wilson Staff ProStaff Bärbag är en högkvalitativ golfbag från varumärket Wilson som är utformad för äldre juniorer i åldrarna 13-17 år. Detta är den bästa golfbagen för juniorer som letar efter en robust och organiserad bag för att förvara sina klubbor och golfutrustning.

  Golfväskan har en 5-vägs delad topp med två fullängdsfack som ger gott om plats för klubborna. Dessutom har den sju olika fickor som ger gott om utrymme för andra tillbehör som tees, bollar, handskar och regnkläder. Förutom detta har väskan också en inbyggd regnhuva som skyddar din utrustning mot regn och fukt.

  Wilson Staff ProStaff Bärbag är en lätt bag som väger endast 1,9 kg, vilket gör det lätt för juniorerna att bära den runt på golfbanan. Baggen har också en bekväm bärsystem med smarta remmar som gör det bekvämt att bära väskan på ryggen eller över axeln.

  En av nackdelarna med denna golfbag är att det är ett dyrare alternativ än andra junior golfbagar på marknaden. Dessutom kan det vara lite tyngre än andra alternativ.

  FÖRDELAR

 • 5-vägs delad topp med två fullängdsfack
 • Gott om organisationsmöjligheter med flera oliak fickor
 • Bekvämt bärsystem med smarta remmar
 • Någorlunda vattenbeständig med inbyggd regnhuva
 • NACKDELAR

 • Dyrare alternativ
 • Även lite tyngre
 • 4. Ineseis Bärbag Junior

  Bästa Billiga Golfbag För Junior

  Wilson Staff ProStaff Bärbag ÄR en utmärkt golfbag för äldre juniorer som behöver en organiserad, slitstark och vattenbeständig väska för att förvara sin utrustning på golfbanan.

  8.6

  PRISVÄRD

  8.4

  KVALITÉ

  8.4

  VIKT

  7.9

  ORGANISATION

  Själva golfspelet kan vara en dyr sport, och det kan vara svårt att hitta en bra kvalitetsgolfbag som passar inom budgeten. Men Ineseis Bärbag Junior är en pålitlig och mycket prisvärd golfbag för juniorer som passar perfekt för dem som börjar med golfspelet.

  Denna golfbag är enkel och lätt att bära, med dubbla axelremmar som ger en bra balans. Med en höjd på 31,5 tum (80 cm) passar den för juniorer mellan 11-14 år. Golfbagen väger endast 1,4 kg, vilket gör det enkelt att bära den runt på golfbanan.

  Ineseis Bärbag Junior har en simpel design med tre fickor, vilket gör den till en grundläggande golfbag som passar bra för yngre barn som inte behöver för mycket extrautrymme. Medföljande regnskydd gör att den även är ett bra alternativ för juniorer som spelar i regnigt väder.

  Även om Ineseis Bärbag Junior inte har så många eller praktiska fickor som andra golfbags på marknaden, är det en mycket prisvärd golfbag som är perfekt för yngre juniorer.

  FÖRDELAR

 • Enkel och smidig att bära med dubbla axelremmar för bättre balans
 • Mycket prisvärd
 • Medföljande regnskydd
 • Simpel design
 • NACKDELAR

  • Inte särskilt många eller praktiska fickor

  Fördelar Med En Golfbag För Juniorer & Barn

  En bra juniorgolfbag kan ha flera fördelar för ditt barns prestation på banan.

  1. För det första kan en välvald golfbag bidra till att förbättra din juniors golfupplevelse genom att göra den lättare, bättre organiserad och med tillräckligt mycket utrymme för allt som behövs under rundan. En golfbag som är för tung eller som har dåligt organiserade fickor kan orsaka trötthet och därmed påverka förmågan att spela bra.
  2. För det andra är det viktigt att välja en lätt och bekväm golfbag för att undvika skador och överansträngning. Skador kan uppstå om juniorgolfaren bär en för tung golfbag, särskilt om de spelar flera rundor på en dag. Därför är det viktigt att välja en lätt golfbag som passar för juniorgolfaren och som har justerbara och bekväma remmar.
  3. För det tredje är hållbarhet en viktig faktor när man väljer en juniorgolfbag. Genom att investera i en högkvalitativ golfbag som är tillverkad av slitstarka material kan du vara säker på att den kommer att hålla under flera säsonger.
  4. För det fjärde kan en väska med ett bra organiseringsystem bidra till en mer effektiv runda. Det kan underlätta att hitta rätt klubba och att snabbt få tag på det nödvändiga tillbehöret. Detta kan bidra till en mer koncentrerad och fokuserad spelupplevelse för juniorgolfaren.

  Kort sagt, en bra juniorgolfbag kan förbättra din juniors golfupplevelse genom att bidra till en lättare och bekvämare golfrunda, ökad effektivitet och bättre organisation på banan.

  junior golfbag

  Golfbag Junior - Köpguide

  När du köper en junior golfbag till ditt barn kommer du att upptäcka att det finns många olika typer. För att säkerställa att du fattar rätt beslut bör du vara uppmärksam på följande egenskaper som alla bidrar till att göra den bästa junior-golfväskan:

  Typ Av Golfbag

  När det gäller att välja en golfbag för ditt barn finns det tre huvudsakliga typer att överväga: standväskor, bärväskor och cart bags. Standväskor är den vanligaste typen av golfbag för juniorer. Dessa väskor har två utdragbara ben som automatiskt hoppar ut för att hålla väskan upprätt på banan. Detta gör det enkelt att komma åt golfklubborna och tillbehören, och de kan bäras på ryggen med hjälp av ryggsäcksliknande remmar.

  Standbag är en idealisk lösning för juniorer som vill bära sin egen golfbag runt på banan. De flesta standväskor är lätta och har flera fickor för att lagra tillbehör och bollar. Dessutom är de oftast utrustade med en eller flera klubbfördelare för att organisera klubborna.

  För att välja den bästa standväskan för ditt barn, tänk på att det är viktigt att välja en modell med bekväma och justerbara remmar. Kontrollera också att den har en höftkudde eller någon form av stoppning för att öka komforten under bärningen. Tänk också på att standväskor kan användas med en golfvagn, men se till att inte skada benen eller stativmekanismen vid stativets bas.

  Bärbag är en annan typ av golfbag för juniorer. Dessa väskor är lätta och utformade för att bäras på banan. De är oftast mindre och mer flexibla än standväskor och har färre fickor och klubbfördelare. De kallas också Sunday bags och väger ungefär 2 pund.

  Bärväskor fungerar inte lika bra som standväskor med golfbilar eller skjutvagnar, men de är perfekta för juniorer som vill bära sin egen golfbag runt på banan. När du väljer en bärväska för ditt barn, tänk på att välja en modell med dubbla remmar och tillräckligt med stoppning för att öka komforten under bärningen.

  Vagnbag är den tredje typen av golfbag att överväga. Dessa väskor är utformade för att åka på en golfvagn och är inte lika lätta eller flexibla som standväskor eller bärväskor. Cart bags väger i allmänhet mellan 2-4 kilo (eller mer) och har mer förvaringsutrymme än de andra två typerna. De har också flera klubbfördelare för att organisera klubborna och flera fickor för att lagra tillbehör.

  Vi rekommenderar inte vanligtvis vagnbagar för juniorer eftersom de är tunga att bära och inte lika praktiska som standväskor eller bärväskor. De är bäst lämpade för vuxna golfare som aldrig behöver bära sin golfbag längre än från bilen till golfvagnen.

  Vikt

  När du väljer en golfbag för ditt barn är det viktigt att tänka på vikten. Om ditt barn planerar att bära runt golfbagen på banan är det särskilt viktigt att välja en lätt golfbag. Även om ditt barn planerar att använda en drag- eller skjutvagn blir det lättare att manövrera vagnen om golfbagen är lätt. Det är också viktigt att välja en golfbag som är rätt storlek för ditt barns ålder och golfklubbor.

  Vissa junior-golfbags är utformade för en specifik åldersgrupp och kommer att vara ett mer lämpligt storleks- och viktalternativ för ditt barn. När barnen är omkring åtta år gamla kan du börja använda en golfbag i fullstorlek, men se till att klubborna inte ramlar ner genom att fylla på med skum eller annat förpackningsmaterial i golfbagen. Tänk på att en lätt golfbag kan göra golfrundan mer behaglig för ditt barn och underlätta transporten av golfbagen på banan.

  Fickor & Organisation

  När det gäller golfbags för juniorer är det viktigt att tänka på fickorna. Juniorer har en tendens att samla på sig en massa golfbollar, tillbehör, regnkläder och mätböcker och de flesta golfbags har fler fickor än vad som faktiskt behövs. Eftersom juniorerna kommer att bära runt på golfväskan är det viktigt att bara förvara det absolut nödvändiga i väskan, såsom tees och bollar.

  För juniorer som spelar golf på platser där det ofta regnar är det viktigt att ha en klädficka på golfbagen. Detta är en längre och större sidoficka som används för att förvara större föremål, såsom regnhuvor och regnkläder. På så sätt kan barnen ha allt de behöver för att hålla sig torra och bekväma på banan.

  En annan viktig funktion att leta efter är en paraplyhylsa eller paraplyhållare. Detta är särskilt viktigt om du bor i ett område där det ofta regnar. En paraplyhylsa eller paraplyhållare kan hålla ett paraply på plats på bagen och skydda det från regnet.

  Vattenfack

  Att hålla sig ordentligt hydrerad på golfbanan är avgörande, särskilt för barn som kan ha svårt att känna igen tecken på uttorkning. Därför är det viktigt att välja en golfbag som har en dryckeshylsa eller ett hydrationsfack. Detta gör att barnen enkelt kan få tillgång till sin dryck när de behöver det.

  När du letar efter en golfbag med en dryckeshylsa, se till att den är lättillgänglig och på en plats där barnet kan nå den utan att behöva ta bort hela väskan. Vissa väskor har en kylarficka som kan hålla drycken kall och fräsch under hela rundan, vilket är särskilt viktigt på varma sommardagar.

  Det är viktigt att notera att de flesta juniorer kommer att använda en skjutvagn när de spelar golf, och många av dessa vagnar har egna dryckeshållare. Därför kan det vara mindre viktigt att ha en dryckeshållare på själva väskan om skjutvagnen redan har en.

  Delningssystem

  System med delare är en viktig funktion att tänka på när man väljer en golfbag för ett barn eller en junior. Med rätt system för delning kan barnet enkelt hitta rätt klubba utan att behöva leta igenom hela väskan.

  Antalet delare på en golfbag kan variera beroende på modellen. Vissa större väskor, som väskor för vagnar, kan ha upp till 14 avdelare, men detta behöver inte vara nödvändigt för de flesta juniorer. Fler delare kan också innebära mer vikt att bära runt på banan.

  För de flesta juniorgolfare är ett system med 4-5 avdelare tillräckligt. De flesta golfväskor har inte ett fullständigt system med delare som sträcker sig hela vägen ner i väskan, utan snarare ett system med delare i toppen, vilket fungerar bra.

  När du väljer en golfbag med system för delning, se till att delarna är tillräckligt djupa för att hålla klubborna på plats. En bra golfbag bör också ha en mjuk och skyddande förlining för att skydda klubborna från att skadas.

  Vattentäthet

  De flesta golfbagar är tillverkade av slitstarka material som kan klara av lätt regn väl. Men om du planerar att spela golf i tuffare väderförhållanden, som tungt regn, kan det vara klokt att investera i en golfbag som är helt vattentät.

  En helt vattentät golfbag är vanligtvis tillverkad av material som PVC eller gummi. Dessa material är mycket slitstarka och tål vatten bra, vilket gör dem idealiska för att skydda dina golfklubbor och tillbehör mot fukt och regn.

  När du väljer en vattentät golfbag, se till att den har förseglade sömmar för att förhindra att vatten tränger igenom. Det är också bra att ha en vattentät dragkedja för att skydda väskans innehåll. Många vattentäta golfbagar har också en regnhuva som kan dras över hela väskan för extra skydd mot regn.

  En vattentät golfbag är särskilt viktig om du bor i ett område där det regnar mycket eller om du ofta reser för att spela golf i regniga områden. Detta kommer att säkerställa att dina golfklubbor och tillbehör förblir torra och skyddade från fukt.

  Regnskydd

  När du väljer en golfbag för ditt barn är det viktigt att tänka på skydd mot regn. Ett oväntat regn kan snabbt förstöra en golfrunda och golfklubbor kan vara dyra att ersätta, så se till att golfbagen har en regnhuva eller ett regnskydd.

  Om en regnhuva inte ingår i bagpaketet, rekommenderar vi att du köper antingen en regnhuva eller ett helt bagskydd separat. Om ditt barn spelar i en relativt torr del av landet behövs kanske inte ett helt skydd, men om de spelar i en våt del av landet eller reser ofta för att delta i turneringar, är ett heltäckande väskskydd en bra investering.

  Ett regnskydd kan också vara praktiskt om ditt barn tränar på fuktigt gräs eller tidigt på morgonen. Tänk på att det är viktigt att skydda golfklubbarna så mycket som möjligt, och ett regnskydd kan göra stor skillnad.

  GOLFBAG FÖR BARN

  Vanliga Frågor Om Golfbagar För Junior & Barn

  I följande sektion har vi sammanställt några av de mest förekommande frågorna i relation till golfbagar för juniorer och barn.

  Vilken typ av golfbag är bäst för mitt barn att använda?

  Vilken typ av golfbag som är bäst för ditt barn att använda beror på flera faktorer, inklusive ålder, storlek, erfarenhet och preferenser. Standväskor är vanligtvis den bästa golfbaggen för juniorer eftersom de är lätta och enkla att bära. Bärväskor är en annan bra alternativ om ditt barn planerar att bära sin väska på banan, medan cart bags är bättre för vuxna som använder golfvagn. Se till att välja en golfbag som är lätt, bekväm att bära och passar ditt barns specifika behov.

  Behöver jag en helt vattentät golfbag för mitt barn?

  Om du bor i ett område där det regnar mycket eller om ditt barn ofta spelar i regnigt väder kan en helt vattentät golfbag vara ett bra alternativ. Men om ditt barn vanligtvis spelar i torrare klimat eller om de har tillgång till en skjutvagn eller golfbil på banan kanske du inte behöver en helt vattentät golfbag. Det är dock alltid en bra idé att ha en regnhuva eller ett regnskydd för golfbaggen för extra skydd.

  Vilken budget bör jag ha i åtanke när jag köper en junior golfbag?

  Priset på junior golfbaggar varierar beroende på storlek, material och funktioner. För en grundläggande standbag för en yngre spelare kan du förvänta dig att betala mellan 500-1000 kronor, medan en mer avancerad golfbag med fler funktioner kan kosta upp till 3000 kronor eller mer. Bestäm din budget i förväg och välj en golfbag som passar både dina behov och plånbok. Det är också viktigt att överväga att en högre initial investering kan leda till en längre hållbarhet på väskan.