Bästa Pencil Bags (2024): Bäst i Test

Skriven Av Rikard Hedman  | Uppdaterad: 23 maj 2024

I denna guide testar vi de bästa Pencil bagsen, med recensioner av de bästa alternativen.

Det finns väskor för vagnar, väskor för turer och väskor för stativ. Men hur är det med Pencil Bagar? Pencil Bagar är förmodligen en av de mest underskattade typerna av bärväskor som finns.

De är smala, lätta och ärligt talat en gudagåva för golfspelare som tar sig ner till golfbanan för en snabb 9-hålsrunda en kväll efter jobbet eller ner till driving range.

De är helt enkelt lättare versioner av den klassiska bärbagar. De är tunnare och ännu bekvämare än dem också, men gör exakt samma jobb.

Om du vill spara så mycket energi som möjligt för att lägga ner mest kraft på dina golfslag kan en Pencil Bag vara det rätta.

Men om du är ute efter en av de bästa vattentäta golfbagar eller en av de bästa vagnbagarna så kolla in våra köpguider för mer information om vilka som är de bästa som finns.

De Bästa Pencil Bag Är:

 1. Bäst i Test Pencil Bag: Fastfold Lightweight Pencil Bag
 2. Näst Bäst i Test Pencil Bag: Europa 5 Pitch & Putt Bag
 3. Bästa Högkvalitativa Pencil Bag: Titleist Premium Carry Bag
 4. Bästa Billiga Pencil Bag: Inesis Pencilbag För Driving Range
 5. Bra Pencil Bag: OneSwing Pistol Bag

1. Fastfold Lightweight Pencil Bag

Bäst i Test Pencil Bag

Fastfold Lightweight Pencil Bag är en väldigt prisvärd, lätt och kvalitativ golfväska som passar perfekt för spelaren som vill ha en smidig och bekväm väska på banan. Den tre-indelade toppen och den externa fickan för småprylar bidrar till god organisation, men den begränsade mängden förvaringsutrymme kan vara en nackdel för vissa. Sammantaget är detta en utmärkt väska för de som värdesätter en lätt och prisvärd golfupplevelse.

9.0

PRISVÄRD

8.4

KVALITÉ

8.4

VIKT

8.0

PRISVÄRD

Fastfold Lightweight Pencil Bag är en utmärkt golfväska för spelaren som söker en ultralätt och prisvärd väska som inte kompromissar med kvaliteten. Med en prisvärdhet på 9.0, kvalitet på 8.4 och en vikt på endast 1400 gram, är denna väska perfekt för golfare som vill bära sin utrustning smidigt och bekvämt runt golfbanan.

Fastfold Lightweight Pencil Bag imponerar med sin kvalitet på 8.4. Den ultralätta konstruktionen gör att väskan är bekväm att bära runt med, utan att tynga ner spelaren. Trots sin lätta konstruktion är väskan stadig och håller formen bra. Dessutom kommer den med ett integrerat regnskydd som skyddar dina klubbor och tillbehör från oväder.

Väskan har en tre-indelad topp som gör det enkelt att organisera och snabbt få tillgång till dina klubbor. Det finns också en extern ficka för småprylar, vilket gör det lätt att hålla ordning på bollar, tees och annat viktigt. Organisationen får betyget 8.0, vilket är mycket bra för en så lätt väska. Dock finns det endast en mindre ficka längs med sidan, vilket kan vara en nackdel för vissa spelare som önskar mer förvaringsutrymme.

FÖRDELAR

 • Ultralätt konstruktion som är bekväm att bära runt med
 • Extremt prisvärd
 • Tre-indelad topp med en extern ficka för småprylar
 • Kommer med integrerat regnskydd
 • NACKDELAR

  • Enbart en mindre ficka längs med sidan

  2. Europa 5 Pitch & Putt Bag

  Näst Bäst i Test Pencil Bag

  Sammanfattningsvis är TaylorMade Flextech Lite Bärbag en fantastisk produkt för golfare som vill ha en lättviktig och bekväm väska med gott om förvaringsmöjligheter. Det självjusterande bandsystemet, det lättanvända FlexTech-stativsystemet och de åtta fickorna gör det enkelt att organisera din utrustning på ett praktiskt sätt.

  8.5

  PRISVÄRD

  8.5

  KVALITÉ

  8.7

  VIKT

  8.2

  PRISVÄRD

  Europa 5 Pitch & Putt Bag är en högkvalitativ golfväska som erbjuder utmärkta egenskaper och prestanda för den kräsna golfaren. Även om den är något dyrare än andra alternativ på marknaden, är väskan fortfarande prisvärd med tanke på dess utmärkta konstruktion och design.

  Europa 5 Pitch & Putt Bag är en riktigt robust och välgjord golfväska med vattentät konstruktion, vilket gör den idealisk för golf året runt. Dess extremt lätta vikt på under 1 kilo gör att väskan är smidig att bära runt och placera. Kvaliteten på denna väska är verkligen imponerande, med material och konstruktion som håller hög standard.

  Väskan erbjuder relativt bra organisationsmöjligheter, med flera fickor och nät på framsidan. Detta gör att du enkelt kan förvara och organisera dina klubbor, bollar och andra golfprylar. Organisationen i denna väska är mycket bra, och den praktiska designen gör det enkelt att hålla allt på plats och lättillgängligt.

  Europa 5 Pitch & Putt Bag är ett utmärkt val för golfare som söker en lätt, men ändå robust och vattentät golfväska med bra organisationsmöjligheter. Den smidiga konstruktionen med bärhandtag, sele och stativ gör den enkel att bära och använda på golfbanan. Trots att den är lite dyrare än vissa andra alternativ, är Europa 5 Pitch & Putt Bag fortfarande ett prisvärt och högkvalitativt alternativ som erbjuder en fantastisk golfupplevelse.

  FÖRDELAR

 • Extremt lättviktig under 1 kilo
 • Vattentät och robust konstruktion bra för golf året runt
 • Smidig att bära runt och placera med robust bärhandtag, sele och stativ
 • Relativt bra organisationsmöjligheter med fickor och nät på framsidan
 • NACKDELAR

  • Lite dyrare alternativ

  3. Titleist Premium Carry Bag

  Bästa Högkvalitativa Pencil Bag

  Titleist Premium Carry Bag är det bästa valet för golfare som letar efter en högkvalitativ och lyxig pencil bag. Med sin imponerande konstruktion, bekväma bärsele och utmärkta organisationsmöjligheter är detta en väska som verkligen lever upp till sitt premiumepitet. Även om priset är högre än många andra alternativ, är det en investering som kommer att ge dig en otrolig golfupplevelse med förstklassig kvalitet och funktionalitet.

  8.0

  PRISVÄRD

  9.0

  KVALITÉ

  8.1

  VIKT

  8.5

  PRISVÄRD

  Titleist Premium Carry Bag är det ultimata valet för golfare som söker en lyxig och högkvalitativ golfväska. Även om den är ett av de dyraste alternativen på marknaden, kompenserar väskan för detta med sin imponerande konstruktion, bekvämlighet och organisationsmöjligheter.

  Denna premiumväska erbjuder en extremt högkvalitativ konstruktion och enastående hållbarhet. Den har en mycket bekväm och rejäl bärsele, liknande de bästa bärbagarna på marknaden. Titleist Premium Carry Bag är utformad för att vara både funktionell och elegant, med en stilren och modern design som tilltalar många golfare.

  Väskan erbjuder utmärkta organisationsmöjligheter tack vare flera fickor och en praktisk vattenflaskhållare. Du kan enkelt förvara och organisera dina klubbor, bollar, handskar och andra tillbehör på ett sätt som passar dina behov. Med sitt fokus på organisation och bekvämlighet är denna väska perfekt för spelaren som vill ha en väska som kan anpassas efter deras specifika krav.

  FÖRDELAR

 • Extremt högkvalitativ konstruktion med bra hållbarhet
 • Mycket bekväm och rejäl bärsele likt bärbagar
 • Bra organisationsmöjligheter tack vare flertal fickor + vattenflaskhållare
 • Stilrent och modernt utseende
 • NACKDELAR

  • Ett av de dyraste alternativen på marknaden

  4. Inesis Pencilbag För Driving Range

  Bästa Billiga Pencil Bag

  Inesis Pencilbag För Driving Range är det bästa valet för golfare som letar efter en billig och enkel lösning för att bära några få klubbor på driving range. Med sin extremt lätta och kompakta konstruktion och acceptabel bärkomfort, är denna väska ett utmärkt val för dem som vill ha en prisvärd och funktionell pencil bag. 

  9.0

  PRISVÄRD

  7.8

  KVALITÉ

  8.8

  VIKT

  8.2

  PRISVÄRD

  Inesis Pencilbag För Driving Range är det perfekta valet för golfare som letar efter en billig och funktionell väska att använda på driving range. Med en mycket prisvärd prislapp och en lätt och kompakt konstruktion, är denna väska ett utmärkt val för dem som behöver en enkel och prisvärd lösning för att bära några få klubbor.

  Även om Inesis Pencilbag För Driving Range kanske inte erbjuder samma materialkvalitet som dyrare alternativ, är den fortfarande en välbyggd och funktionell väska. Den väger endast 780 gram, vilket gör den extremt lätt och enkel att bära. Bärkomforten är okej, med ett bärhandtag och en justerbar axelrem som gör det enkelt att anpassa efter dina behov.

  Väskan har en enkel och effektiv organisation, som passar perfekt för att bära 1-3 golfklubbor. Med sitt fokus på enkelhet och funktionalitet, är Inesis Pencilbag För Driving Range idealisk för spelare som inte behöver en stor och omfattande väska för att förvara sina klubbor och tillbehör.

  FÖRDELAR

 • Extremt lätt och kompakt konstruktion
 • Mycket prisvärd
 • Okej bärkomfort med bärhandtag och justerbar axelrem
 • NACKDELAR

 • Sämre materialkvalité än andra alternativ
 • Rymmer enbart 1-3 golfklubbor
 • 5. OneSwing Pistol Bag

  Bra Pencil Bag

  OneSwing Pistol Bag är ett bra val för golfare som söker en prisvärd och mångsidig pencil bag. Med sin robusta konstruktion, diskreta design och utmärkta förvaringsmöjligheter, erbjuder denna väska mycket för pengarna och passar perfekt för varierat spel. Även om väskan är något tyngre än vissa andra alternativ, är det en kompromiss som många golfare kan leva med, med tanke på väskans kvalitet och organisation.

  8.2

  PRISVÄRD

  8.3

  KVALITÉ

  8.1

  VIKT

  8.6

  PRISVÄRD

  OneSwing Pistol Bag är en bra allroundmodell för golfare som söker en mångsidig och prisvärd pencil bag. Med sin diskreta design och stora externa fickor och fack, passar denna väska perfekt för varierat spel och erbjuder mycket för pengarna.

  OneSwing Pistol Bag erbjuder en solid kvalitet och konstruktion som håller över tid. Även om väskan är något tyngre än många andra pencil bags, kompenserar den för detta med sin robusta och slitstarka design. Den diskreta designen är både stilren och funktionell, vilket gör väskan till ett utmärkt val för golfare som vill ha en bra och prisvärd allroundmodell.

  Väskan imponerar med sina stora externa fickor och fack som ger utmärkta förvaringsmöjligheter och organisation. Du kan enkelt förvara och organisera dina klubbor, bollar, handskar och andra tillbehör på ett effektivt och praktiskt sätt. OneSwing Pistol Bag erbjuder en väl genomtänkt och användarvänlig organisation som passar de flesta golfspelares behov.

  FÖRDELAR

 • Bra allroundmodell för varierat spel
 • Stora externa fickor och fack
 • Diskret design
 • NACKDELAR

  • Lite tyngre Pencil Bag än vad vi är vana vid

  Pencil Bag - Köpguide

  När du köper en Pencil Bag kommer du att upptäcka att det finns många olika typer. För att säkerställa att du fattar rätt beslut bör du vara uppmärksam på följande egenskaper som alla bidrar till att göra den bästa Pencil Bagen:

  Vikt

  När det gäller vikt är det en viktig faktor att tänka på när man väljer en Pencil Bag för golf. Jämfört med vagnsväskor eller stativväskor är Pencil Bagar utformade för att vara lätta och bärbara, vilket gör dem idealiska för spelare som inte vill bära med sig för många klubbor eller bara vill ta med sig några klubbor ut på en snabb runda på en varm sommarkväll.

  Det är viktigt att välja en Pencil Bag som inte belastar dina axlar och nedre delen av ryggen för mycket, särskilt om du ska bära den under en längre tid. Ju lättare väskan är, desto mindre belastning kommer den att lägga på dina kroppsdelar. Därför är det viktigt att ta hänsyn till vikten när du väljer en pennväska.

  Det finns olika modeller av Pencilväskor som varierar i vikt, och vissa modeller är mycket lättare än andra. Det är därför viktigt att jämföra olika alternativ innan du bestämmer dig för en viss modell. En lättare pennväska kan också vara mer fördelaktig om du planerar att använda den under längre tid eller om du behöver bära den över längre sträckor.

  Bärkomfort

  Bärkomfort är en annan viktig faktor att tänka på när man väljer en Pencil Bag för golf. Att ha en bekväm väska är särskilt viktigt om du är en äldre golfspelare eller lider av ryggsmärtor. En väska som inte sitter ordentligt på kroppen eller har obekväma remmar kan orsaka smärta och obehag under en golfrunda.

  Det är därför viktigt att välja en Pencil Bag som har bekväma remmar som inte gräver in i axlarna eller ryggen. Många bags är utformade med vadderade remmar som fördelar vikten jämnt över axlarna och ger en hög grad av komfort. Detta minskar trycket på kroppen och gör det enklare och mer bekvämt att bära väskan under en längre tid.

  En annan faktor som kan öka bärkomforten är att välja en Pencil Bag med vadderade områden runt höfterna och ryggen. Dessa områden ger extra stöd för ländryggen, vilket kan minska risken för ryggsmärta och öka komforten när du bär väskan.

  Hållbarhet & Slitstyrka

  Hållbarhet och styrka är en annan viktig faktor att tänka på när man väljer en Pencil Bag för golf. En högkvalitativ och hållbar väska kommer inte bara att vara mer kostnadseffektiv i längden, utan kommer också att ge dig en bättre golfupplevelse.

  Det är viktigt att välja en väska från ett välrenommerat märke som är känt för att tillverka högkvalitativa golfväskor som är byggda för att hålla länge. Kolla upp olika märken och läs recensioner från andra golfspelare för att få en uppfattning om hur väskan presterar i verkligheten.

  När det gäller hållbarhet är det viktigt att tänka på de delar av väskan som utsätts för mest slitage. Detta inkluderar remmarna, stativet och handtaget, eftersom dessa delar av väskan används mest och lätt kan gå sönder vid upprepad användning. Se till att välja en väska med robusta och hållbara material för dessa delar, såsom starkt tyg och förstärkt söm.

  Det är också viktigt att välja en väska som är vattentät och tålig, särskilt om du spelar golf i regniga förhållanden eller på en fuktig bana. En väska som kan tåla vatten och tuffa förhållanden kommer att hålla längre och ge dig en bättre golfupplevelse.

  Vattentät

  Att välja en vattentät Pencil Bag är en annan viktig faktor att tänka på när man väljer en väska för golf. Oavsett om du spelar golf på en fuktig bana eller i regniga förhållanden, är det viktigt att skydda dina klubbor och annan utrustning från fukt och vatten.

  När du väljer en vattentät Pencil Bag är det viktigt att titta på om den har vattentäta fickor och dragkedjor som kan skydda dina tillbehör och viktiga dokument från vatten. En väska med ett stativ och en plastbotten kan också bidra till att skydda dina klubbor och annan utrustning från marken och vattenpölar.

  Ett annat viktigt alternativ att titta på när man väljer en vattentät Pencil Bag är om den levereras med ett regnskydd för klubborna. Detta regnskydd kan hjälpa till att hålla klubborna torra och skydda dem från regn och fukt. Vissa Pencil Bagar kan också ha vattentäta fickor för att hålla viktiga dokument, mobiltelefoner eller andra värdesaker torra och säkra under en golfrunda.

  Användarvänlighet

  Användarvänlighet är en annan viktig faktor att tänka på när man väljer en Pencil Bag för golf. En välorganiserad väska som är lätt att använda kan göra en stor skillnad i din golfupplevelse.

  En väska som inte rymmer dina klubbor på rätt sätt kan skada dina klubbor och orsaka irritation för dig som spelare. Det är därför viktigt att välja en väska som har tillräckligt med avdelare och fickor för att organisera dina klubbor och andra tillbehör på ett bra sätt. En väska med enkel åtkomst till dina klubbor och tillbehör kan också göra det lättare för dig att hitta vad du behöver under en golfrunda.

  Det är också viktigt att tänka på hur lätt det är att ställa upp och förvara väskan. En väska med en stabil stativfunktion kan göra det enklare att ställa upp väskan på golfbanan, medan en lätt och bärbar väska kan vara mer praktisk att förvara i bilens bagageutrymme.

  En annan faktor att tänka på är hur lätt det är att dra ut en klubba ur väskan. Om du behöver dra ut flera klubbor samtidigt kan det vara irriterande om det inte finns tillräckligt med avdelare i väskan. Vissa väskor har justerbara avdelare som kan anpassas efter dina klubbor och övriga tillbehör, vilket kan göra det lättare att organisera och dra ut dina klubbor.

  Fack & Fickor

  Fack är en viktig faktor att tänka på när man väljer en Pencil Bag för golf. Att ha tillräckligt med fack för att organisera dina klubbor och tillbehör kan göra det enklare att hitta och dra ut rätt klubba eller tillbehör under en golfrunda.

  Innan du köper en Pencil Bag, ta reda på hur många klubbor du brukar använda under en golfrunda och välj en väska med tillräckligt med fack för att organisera dem. Vissa väskor har enkla fack med endast en delning, medan andra har flera fack för att organisera dina klubbor efter typ eller längd. Om du använder en putter som är längre än vanliga klubbor, se till att välja en väska med ett extra fack för puttern.

  Förutom klubbor behöver du också plats för andra tillbehör som bollar, handskar och tees. Välj en väska med tillräckligt med extra utrymme för dessa tillbehör. Detta kan inkludera små fickor eller fack som kan rymma bollar och tees, samt en större ficka för handskar och andra tillbehör.

  Att ha tillräckligt med fack i din Pencil Bag kan också hjälpa till att hålla dina klubbor och tillbehör organiserade och skyddade från skador och repor under transport.

  Design

  Design är en annan faktor att tänka på när man väljer en Pencil Bag för golf. Pencil bags finns i olika design och färger, så det är viktigt att välja en väska som passar din personliga stil och smak.

  En Pencil Bag kan komplettera din golfoutfit och ge en extra touch av stil och personlighet. Om du har en favoritfärg eller en särskild stil som du gillar, välj en Pencil Bag som matchar dina preferenser. Det kan också vara kul att välja en väska med ett unikt mönster eller en annorlunda design som skiljer sig från det vanliga.

  När du väljer en Pencil Bag med hänsyn till designen är det också viktigt att tänka på funktionen. Se till att välja en väska med en design som inte bara ser bra ut, utan som också uppfyller dina behov. En väska med tillräckligt med fack, en stabil stativfunktion och vattentäta egenskaper kan fortfarande ha en stilren och snygg design som passar din personliga stil.

  Vanliga Frågor Om Pencil Bagar

  I följande sektion har vi sammanställt några av de mest förekommande frågorna i relation till Pencil Bagar.

  Hur många klubbor kan en Pencil Bag rymma?

  Antalet klubbor som en Pencil Bag kan rymma varierar beroende på modell och tillverkare. Vissa Pencil Bagar är utformade för att rymma ett begränsat antal klubbor, medan andra kan rymma upp till 14 klubbor. Innan du köper en pennväska, ta reda på hur många klubbor du brukar använda under en golfrunda och välj en väska med tillräckligt med fack för att organisera dem.

  Vad är den optimala vikten för en Pencil Bag?

  Pencil Bagar är utformade för att vara lätta och enkla att bära. Den optimala vikten för en pennväska beror på spelarens personliga preferenser och behov. Generellt sett kan en pennväska väga mellan 1 kg och 2 kg. Se till att välja en väska som är lätt och bekväm att bära, samtidigt som den rymmer tillräckligt med klubbor och tillbehör.

  Vilka märken erbjuder de bästa pennväskorna?

  Det finns många tillverkare som erbjuder högkvalitativa Pencil Bagar för golf. Några av de mest populära märkena inkluderar Titleist, Ping, Callaway, TaylorMade, Cobra och Mizuno. Dessa märken erbjuder väskor i olika storlekar, material, färger och design som passar olika behov och stilar.

  Vilka funktioner och tillbehör bör jag leta efter i en pencilbag?

  När du väljer en Pencil Bag för golf är det viktigt att tänka på funktioner och tillbehör som kan förbättra din golfupplevelse. Se till att välja en väska med tillräckligt med fack för att organisera dina klubbor och tillbehör. En stabil stativfunktion kan också vara viktig för att hålla väskan upprätt under spelet. Andra tillbehör som vattentäta fickor, dragkedjor och regnskydd kan också vara viktiga för att skydda din utrustning från vatten och fukt under golfrundan.

  Vad används Pencil Bags till?

  Golfpennaväskor är ett lättviktsalternativ till en stativ- eller vagnsväska. De används främst under sommarmånaderna av spelare som är på väg ut på en snabb golfrunda efter jobbet och inte vill ta med sig en hel uppsättning av 14 klubbor. De kan också vara en bra startbag för nybörjare i golf eller perfekt för äldre spelare som inte vill bära för mycket vikt på banan.

  Kan man spela golf utan golfbag?

  Tekniskt sett kan du spela golf utan bag, men det rekommenderas inte. För det första kräver de flesta golfklubbar som regel att varje spelare ska bära en bag med klubbor som regel. Det är för att stoppa långsamt spel. För det andra är det bara en enorm olägenhet att bära flera klubbor, tees och bollar i handen.